Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Ștefănești: Muzeul Județean Botoșani, Secția de Artă Plastică – Etnografie, organizează o serie de activități în cadrul proiectului educațional interșcolar ,,Ștefan Luchian în versuri, știință și culoare”, cu prilejul sărbătoririi a 155 de ani de la nașterea artistului.

29 ianuarie - 1 februarie

Muzeul Județean Botoșani, Secția de Artă Plastică – Etnografie, organizează o serie de activități în cadrul proiectului educațional interșcolar ,,Ștefan Luchian în versuri, știință și culoare”, cu prilejul sărbătoririi a 155 de ani de la nașterea artistului.
Manifestările, derulate în parteneriat cu Liceul „Ștefan D. Luchian” Ștefănești și cu Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, vor debuta cu vernisajul expoziției „Pictând ca Ștefan Luchian”, ce cuprinde creații plastice ale doamnei profesor Mihaela Guriuc și ale elevilor Liceului „Ștefan D. Luchian” .
Vor urma activitățile ,,Cu ce și cum exprimăm ceea ce simțim”, ,,Din penel, în condei”, prezentarea și cunoașterea creației lui Luchian prin corelarea acesteia cu știința și istoria, respectiv ,,O carte, un glas, multe urechi”.
Programul cultural se va desfășura la Muzeul „Ștefan Luchian” din Ștefănești, în zilele de 29 ianuarie și 1 februarie 2023, începând cu orele 10.00.

Detalii

Începe:
29 ianuarie
Se termină:
1 februarie
Eveniment Category:
Site web:
https://www.facebook.com/photo/?fbid=696998601888728&set=a.108392100749384

Organizator

Muzeul Județean Botoșani
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Muzeul „Ștefan Luchian” din Ștefănești
Ștefănești, Botoșani Romania + Hartă Google