Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Suceava: DOR DE VIAȚĂ, DOR DE CÂNTEC! Spectacole în aer liber la Muzeul Satului Bucovinean și Cetatea de Scaun a Sucevei, în fiecare weekend, în lunile iunie și iulie 2020

11 iunie - 31 iulie

DOR DE VIAȚĂ, DOR DE CÂNTEC!
Spectacole în aer liber la Muzeul Satului Bucovinean și Cetatea de Scaun a Sucevei, în fiecare weekend, în lunile iunie și iulie 2020

Seria spectacolelor în aer liber, din cadrul proiectului “Dor de viață, dor de cântec”, continuă în lunile iunie și iulie, la fiecare sfârșit de săptămână, la Muzeul Satului Bucovinean și în Curtea Interioară a Cetății de Scaun a Sucevei.

Muzeul Național al Bucovinei și Centrul Cultural “Bucovina” invită publicul la după amiezi de relaxare culturală presărate cu tradiții, istorie și muzică de calitate.

De vineri până duminică, de la ora 13:00, în Curtea Interioară a Cetății de Scaun, violonista Diana Păstru, pianistul Johannes Onesciuc, trompetistul Ionuț Țanța și Emil Lupu – voce, din orchestra Ansamblului „Ciprian Porumbescu” vor delecta publicul vizitator cu lucrări celebre de muzică clasică, jazz și caffe-concert.

Tot cu începere de la ora 13:00, la Muzeul Satului Bucovinean, Ansamblul artistic “Ciprian Porumbescu” aduce în fața publicului iubitor de folclor, momente artistice susținute de interpreții: Leonard Raicu, Lucica Păltineanu, Marian Gogan, George Finiș, Rodica Andronic, Nicolae Vieru, Dinu Croitor, Constantin Pascal, Adrian Semeniuc, Dan Decebal Chitic, Cosmin Croitor, Vlad Dochița.

Dragi vizitatori, pentru siguranța dumneavoastră, a artiștilor dar și a noastră, organizatorii au luat toate măsurile sanitare și de distanțare pentru ca spectacolele să se desfășoare în condiții de siguranță.

Vă așteptăm cu drag!

Detalii

Începere:
11 iunie
Se termină:
31 iulie
Eveniment Category:

Organizator

Muzeul Bucovinei
Email:
https://muzeulbucovinei.ro

Loc de întâlnire

Muzeul Bucovinei
Str. Ştefan cel Mare nr. 33
Suceava, Suceava Romania
+ Harta Google
Sit web:
http://www.muzeulbucovinei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *