Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Suceava: În perioada 1-3 aprilie 2022, vă așteptăm la Muzeul de Științele Naturii din Suceava, unde, timp de trei zile, puteți descoperi, admira și achiziționa minunății de minerale rare, cristale naturale, bijuterii, eșantioane de colecție, podoabe.

1 April - 3 April

MINERALIA – CRISTALE DE PRIMĂVARĂ
În perioada 1-3 aprilie 2022, vă așteptăm la Muzeul de Științele Naturii din Suceava, unde, timp de trei zile, puteți descoperi, admira și achiziționa minunății de minerale rare, cristale naturale, bijuterii, eșantioane de colecție, podoabe.
Vă invităm la expoziţia MINERALIA SUCEAVA, dedicată exclusiv lumii minerale:
Cristale naturale de cuarţ, calcit, pirită; eşantioane de colecţie din hematit, aventurin, malachit, azurit; minerale şlefuite, roci, obiecte sculptate, agate, geode de ametist şi fosile.
Podoabe şi bijuterii realizate din pietre naturale: pietre fine, pietre semipreţioase brute sau şlefuite, cărora li se adaugă bijuterii din coral, perle sau chihlimbar.
Minerale rare, precum zirconul albastru, granatul hessonit, larimarul sau turmalina multicoloră vor putea fi descoperite ȋn forme brute, ȋn coliere din mici bucăţi faţetate sau piese mai mari, de calitate gemă, pregătite pentru a fi montate ȋn bijuterii personalizate.

Organizer

Muzeul Bucovinei
Email:
https://muzeulbucovinei.ro

Venue

Muzeul Bucovinei. Muzeul de Științele Naturii
Str. Ștefan cel Mare nr. 23
Suceava, Suceava 720003 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.