Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Suceava: Încep înscrierile la atelierele de Artă „Din secretele maeștrilor – lumină și culoare”, proiectul „George Löwendal, scenograf – creator de costume, marionete și decoruri”

16 August, 2021 - 20 August, 2021

📌📌📌Încep înscrierile la atelierele de Artă „Din secretele maeștrilor – lumină și culoare”, proiectul „George Löwendal, scenograf – creator de costume, marionete și decoruri”‼
În perioada 16-20 august 2021, Muzeul Național al Bucovinei organizează în cadrul atelierelor de artă „Din secretele maeștrilor – lumină și culoare”, proiectul „George Löwendal, scenograf – creator de costume, marionete și decoruri”. Prin atelierul de confecționat marionete după modelul marelui artist, ne dorim valorificarea și promovarea creaţiei lui George baron Löwendal – pictor, scenograf, grafician, pedagog și maestru al primelor generații de artiști plastici din România postbelică, remarcabil om de teatru. Informațiile și imaginile prezentate în cadrul atelierului ce ilustrează viața și creația scenografului George Löwendal ne-au fost puse la dispoziție de Fundația Löwendal.
Activitățile atelierului se vor desfășura la Muzeul de Istorie în spațiul Realitate Virtuală, de luni până vineri, între orele 9 – 12 și 13-16, în două grupe de 10 copii. Atelierul se adresează copiilor cu vârsta între 6 și 14 ani, care doresc să învețe să realizeze marionete tridimensionale şi costume pentru personaje din poveşti şi povestiri binecunoscute.
Înscrierile se pot face la numerele de telefon 0230/216439, interior 133.
Muzeul Național al Bucovinei şi Consiliul Judeţean Suceava, în calitatea lor de organizatori, asigură materiale şi ustensile, spaţiu precum şi a unui lector de specialitate cu experiență în realizarea de marionete pentru teatru de păpuși.
Activitatea atelierelor se va finaliza cu expunerea celor mai reuşite încercări ale tinerilor artişti şi premierea celor mai bune lucrări.
REGULAMENT:
Se pot înscrie maxim 10 PARTICIPANŢI/grupă, ocuparea locurilor se va face în ordinea înscrierii, în limita locurilor disponibile. Participanții pot alege unul dintre programe: 9-12 sau 13-16.
Înscrierea se face telefonic, la numerele de telefon amintite sau la sediu. Se va completa formularul și achita taxa de participare în valoare de 30 lei la casieria muzeului (se poate achita în prima zi de atelier). DATA LIMITĂ DE ÎNSCRIERE: 13 august 2021;
Copiii vor veni și vor pleca către și de la muzeu doar însoțiți de părinți/tutori/aparținători;
Este obligatorie purtarea măștii de protecție de către participanți;
Copiii vor veni cu 5 minute mai devreme. Conform reglementărilor în vigoare, suntem obligați să vă luăm temperatura la intrare, iar dacă aceasta depășește 37,3 grade, nu vă putem permite accesul;
Fiecare copil va avea măsuța sa proprie și va dispune de materiale proprii;
Pe perioada activităților copiii vor respecta regulile de distanțare și cele sanitare în vigoare, precum și acest regulament.
Vă așteptăm cu drag!

Details

Start:
16 August, 2021
End:
20 August, 2021
Event Categories:
,

Organizer

Muzeul Bucovinei
Email:
https://muzeulbucovinei.ro

Venue

Muzeul Bucovinei
Str. Ştefan cel Mare nr. 33
Suceava, Suceava Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.