Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Suceava: Să desenăm patrimoniul! Cetatea de Scaun a Sucevei aprilie-septembrie 2022

1 April - 30 September

Vizite transformate în amintiri de neuitat, la Cetatea de Scaun a Sucevei!
Pentru a vă transforma vizita la Cetatea de Scaun a Sucevei într-o experiență memorabilă, dăm viață expozițiilor noastre prin activități relaxante în care implicăm întreaga familie, grupuri de prieteni, clase de elevi.
Muzeul Național al Bucovinei, prin Serviciul Cetatea de Scaun propune vizitatorilor, începând cu luna aprilie, activități relaxante, memorabile, care să creeze amintiri plăcute, toate în cadrul programului muzeal „SĂ DESENĂM PATRIMONIUL!”
Ne adresăm, în special, copiilor cu vârste între 6 – 12 ani, însoțiți de părinți sau de cadrele didactice, dar nu refuzăm pe nimeni interesat de propunerile noastre.
Știm că de multe ori vizitarea unui muzeu sau a unui obiectiv turistic, pentru părinții însoțiți de unul sau mai mulți copii, poate fi o adevărată provocare. Răbdarea unui copil este limitată, iar adulții care îi însoțesc nu pot beneficia de tot ceea are obiectivul de arătat.
Tocmai de aceea, invităm părinții să accepte propunerea noastră, implicându-I pe copii în jocuri și activități prin care să descopere altfel tainele Cetății de Scaun a Sucevei.
De la Casa Custodelui pot solicita materialul pregătit special pentru copii, iar pentru a încuraja lucrul în echipă am conceput și un pliant și pentru adulți, astfel încât experiența vizitării să fie completată de petrecere de timp frumos și relaxare culturală, în familie.
Mai multe informații aflați de la specialiștii muzeului, la numărul de telefon 0784 275644.

Organizer

Muzeul Bucovinei
Email:
https://muzeulbucovinei.ro

Venue

Muzeul Bucovinei. Cetatea de Scaun a Sucevei
Aleea Cetății
Suceava, Suceava 720028 Romania
+ Google Map
View Venue Website