Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Suceava: ȘI PĂPUȘILE POARTĂ IE! – la Muzeul Satului Bucovinean

24 iunie

ȘI PĂPUȘILE POARTĂ IE! – la Muzeul Satului Bucovinean

Dragi prieteni, de cum s-a ridicat aburul dimineții de pe satul bucovinean, ne-am apucat și am vorbit cu păpușile, le-am îndrumat care încotro să se așeze, și, iată, toate sunt pregătite să vă primească în vizită.

Așa că de mâine, de la ora 10, vă așteptăm la căsuța păpușilor!
Și nu uitați că mâine marcăm Ziua Universală a IEI dar și Sânzienele. Dacă vă face plăcere, luați-vă și IA pe voi ca să ne facem ceva poze împreună, să arătăm lumii cât de frumoși sunt sucevenii!

Iată că ne-am vorbit din nou, Muzeul Național al Bucovinei și Asociația ”Muzeul Jucăriilor” București, prieteni de nădejde ai noștri, și am adus, spre deliciul tuturor, nu mai puțin de 367 de păpuși, toate dichisite în costume tradiționale zonelor pe care le reprezintă.
Iar pasionații colecționari, Cristian și Mihail Dumitru, care ne-au pus la dispoziție prețioasele exemplare, au adunat păpuși din toată lumea. Așa că o să vedeți ce nu ați mai văzut nicicând. Minuni de păpuși, care din România, Rusia, Italia, Germania, Polonia, Japonia, India, de peste mări și țări, toate dichisite, numai bune să vă încânte ochiul și sufletul!

Așadar, cu mic, cu mare, vă așteptăm la casa Ostra din Muzeul Satului Bucovinean, locul unde vor ”locui” o bună bucată de timp sutele de exponate, să vă pierdeți printre exponate și povești!

Organizatorii au luat toate măsurile ca normele sanitare şi de distanţare să fie respectate, astfel încât vizita dumneavoastră să fie una în siguranţă şi cu adevărat relaxantă!

Detalii

Data:
24 iunie
Eveniment Categories:
,

Organizator

Muzeul Bucovinei
Email:
https://muzeulbucovinei.ro

Loc de întâlnire

Muzeul Bucovinei. Muzeul Satului Bucovinean
Parcul Cetății
Suceava, Suceava 720028 Romania
+ Harta Google
Sit web:
http://www.muzeulbucovinei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *