Loading Events
 
 
  • This event has passed.

Suceava: „Zăpezile de altădată”, expoziţie cu obiecte specifice sărbătorilor de iarnă, din perioada 1900 – 1980, la Muzeul Bucovinei. Sute de obiecte aduc în faţa publicului atmosfera feerică a iernilor de altădată

Următoarea expoziție a Muzeului Jucăriilor va fi deschisa pe 5 decembrie 2019 la Muzeul Bucovinei din Suceava.
„Zăpezile de altădată”, expoziţie cu obiecte specifice sărbătorilor de iarnă, din perioada 1900 – 1980, la Muzeul Bucovinei. Sute de obiecte aduc în faţa publicului atmosfera feerică a iernilor de altădată

O nouă şi provocatoare expoziţie, care va purta publicul în poveştile iernilor şi prin zăpezile copilăriei noastre, a părinţilor, a bunicilor şi străbunicilor, cu obiecte specifice perioadei sărbătorilor de iarnă din anii 1900 – 1980, va putea fi vizitată la Muzeul de Istorie din Suceava.
Muzeul Bucovinei şi Asociaţia Muzeul Jucăriilor din Bucureşti vernisează în data de 5 decembrie 2019, expoziţia „Zăpezile de altădată”, care va aduce în faţa publicului atmosfera feerică a iernilor de altădată. Moş Crăciun, Moş Gerilă, jucării, cărţi de poveşti, decoraţiuni pentru bradul de Crăciun, sănii, patine, cutii de dulciuri, felicitări, globuri, instalaţii şi multe alte obiecte vor ţese poveşti din amintiri pentru cei nostalgici şi basme noi în imaginaţia celor mai mici.
Inginerii Cristian și Mihail Dumitru, pasionaţii colecţionari de la Asociaţia Muzeul Jucăriilor din București oferă publicului, pentru a doua oară în acest an, o expoziţie plină de bucurie, culoare, emoţii, nostalgii şi aduceri aminte pentru cei care au călătorit mai mult prin firul vieţii, dar şi de povești formidabile şi curiozităţi pentru cei mai mici.
Vernisajul expoziţiei, un cadou pentru cei mici şi cei mari, de Moş Nicolae, va avea loc în data de 5 decembrie 2019, la ora 11, în Sala de pedagogie muzeală a Muzeului de Istorie Suceava.
Expoziția va putea fi vizitată până la sfârșitul lunii ianuarie 2020.

Details

Start:
5 December, 2019
End:
24 January, 2020
Event Category:

Organizer

Asociația Muzeul Jucăriilor din București
View Organizer Website

Venue

Muzeul de Istorie Suceava – Muzeul Bucovinei
Str. Ştefan cel Mare nr. 33
Suceava, Suceava 720003 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *