Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

TÂRG DE MĂRŢIŞOARE LA MUZEUL DE ARTĂ POPULARĂ CONSTANŢA! 26 februarie – 1 martie 2024

26 februarie - 1 martie

TÂRG DE MĂRŢIŞOARE LA MUZEUL DE ARTĂ POPULARĂ CONSTANŢA!
În perioada 26 februarie – 1 martie 2024, Muzeul de Artă Populară Constanţa organizează cea de-a XIX-a ediţie a Târgului de Mărţişoare, care se va desfăşura pe platoul din faţa muzeului.
Condiţii de participare: se acceptă doar creaţii originale, mărţişoare lucrate manual (modelate, pictate, pirogravate, cusute, brodate sau tricotate etc.), realizate din materiale diverse (lemn, fibre şi ţesături textile, ceramică, hârtie, mărgele, scoici, plante uscate, sticlă etc.).
Deoarece Târgul îşi propune să promoveze tradiţia purtării mărţişorului ca simbol al primăverii şi amuletă aducătoare de noroc, organizatorii îşi rezervă dreptul de a respinge obiectele care se îndepărtează de ideea de „mărţişor”, apropiindu-se mai mult de cea de „cadou handmade”, acest fapt fiind valabil atât la selecţia pentru înscriere, cât şi pe durata desfăşurării evenimentului. Nu sunt acceptate brățări, inele, cercei, coliere sau alte podoabe și decorațiuni.
Încălcarea Regulamentului de participare atrage după sine eliminarea de la Târg.
Taxa de participare la eveniment este de 100 lei, pentru toate zilele de târg.
Cei interesaţi sunt aşteptaţi la muzeu de luni până vineri, în intervalul orar 10-15, pentru selecţia mărţişoarelor şi înscrierea în vederea participării.
Pentru informații suplimentare, puteți suna la nr. de telefon 0241/ 61.61.33.

Organizator

Muzeul de Artă Populară Constanța
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Muzeul de Artă Populară Constanța
B-dul Tomis nr. 32
Constanța, Constanța 900742 Romania
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare