Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Târgu Jiu: expoziția „Viae Ferrae II”, instalație realizată de artistele Andreea Medar și Mălina Ionescu la Muzeul Național „Constantin Brâncuși”

2 septembrie, 2021 - 16 septembrie, 2021

✔️Joi, 2 septembrie, ora 19,00 vă așteptăm la subsolul Muzeului Național „Constantin Brâncuși”, la vernisajul expoziției „Viae Ferrae II”, o instalație realizată de artistele Andreea Medar și Mălina Ionescu.
❕Andreea Medar, de formație pictor, realizează obiecte și instalații, spații și sculpturi din materiale neconvenționale, instalații media, retranscriind în mod paradoxal propria imaginație într-un alfabet vizual personal.
❕Mălina Ionescu este artist vizual, doctor în arte vizuale, curator la Muzeul Național de Artă Contemporană al României. Este pictor, practică instalația, intervenția în peisaj și environment-ul.
În proiectul artistic „Viae Ferrae II” Mălina și Andreea, folosindu-se de planuri extrase de pe Google Earth, creează în spațiul de expunere trasee imaginare, transpunând sub forma unor decupaje, locuri familiare, existente sau dispărute.
Vă așteptăm cu drag, pentru a vă plimba alături de noi pe meta-harta imaginată de Andreea și Mălina.

Detalii

Începe:
2 septembrie, 2021
Se termină:
16 septembrie, 2021
Eveniment Category:

Organizator

Muzeul Național „Constantin Brâncuși”
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Muzeul Național „Constantin Brâncuși”
Târgu Jiu, Romania + Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare