Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Târgu Jiu: expoziția “Viae Ferrae II”, instalație realizată de artistele Andreea Medar și Mălina Ionescu la Muzeul Național “Constantin Brâncuși”

2 September, 2021 - 16 September, 2021

✔️Joi, 2 septembrie, ora 19,00 vă așteptăm la subsolul Muzeului Național “Constantin Brâncuși”, la vernisajul expoziției “Viae Ferrae II”, o instalație realizată de artistele Andreea Medar și Mălina Ionescu.
❕Andreea Medar, de formație pictor, realizează obiecte și instalații, spații și sculpturi din materiale neconvenționale, instalații media, retranscriind în mod paradoxal propria imaginație într-un alfabet vizual personal.
❕Mălina Ionescu este artist vizual, doctor în arte vizuale, curator la Muzeul Național de Artă Contemporană al României. Este pictor, practică instalația, intervenția în peisaj și environment-ul.
În proiectul artistic “Viae Ferrae II” Mălina și Andreea, folosindu-se de planuri extrase de pe Google Earth, creează în spațiul de expunere trasee imaginare, transpunând sub forma unor decupaje, locuri familiare, existente sau dispărute.
Vă așteptăm cu drag, pentru a vă plimba alături de noi pe meta-harta imaginată de Andreea și Mălina.

Details

Start:
2 September, 2021
End:
16 September, 2021
Event Category:

Organizer

Muzeul Național “Constantin Brâncuși”
View Organizer Website

Venue

Muzeul Național “Constantin Brâncuși”
Târgu Jiu, Romania + Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.