Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Târgu-Jiu: Muzeul Național „Constantin Brâncuși” și Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu” se alătură inițiativei de a sărbători cinematograful, printr-o serie de manifestări menite să marcheze Ziua Cinematografelor, care se sărbătorește anul acesta, în data de 10 septembrie.

10 septembrie, 2022

Muzeul Național „Constantin Brâncuși” și Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu” se alătură inițiativei de a sărbători cinematograful, printr-o serie de manifestări menite să marcheze Ziua Cinematografelor, care se sărbătorește anul acesta, în data de 10 septembrie.
La ora 17,00, la sediul Muzeului Național „Constantin Brâncuși ” profesorii și elevii Liceului de Arte „Constantin Brăiloiu” de la specializarea „arta actorului” vor organiza o lecție deschisă cu tematică specifică – „De la filmul mut, la filmul digital” și rolul actorului în cinematograf. Activitatea este coordonată de actorul Pompiliu Ciochia.
La ora 18,00 va avea loc vernisajul expoziției de desen și stancil, lucrări realizate de elevii liceului, reprezentând portrete ale actorilor preferați. Coordonator este prof. Cătălin Negrea, artist plastic.
Activitățile se vor încheia cu o proiecție de film documentar.

Organizer

Muzeul Național „Constantin Brâncuși”
View Organizer Website

Venue

Muzeul Național „Constantin Brâncuși”
Târgu Jiu, Romania + Google Map
View Venue Website