Loading Events
 
 
  • This event has passed.

Târgu Mureş: Sărbătorile de iarnă la muzeu

 

SĂRBĂTORILE DE IARNĂ LA MUZEU

Secţia de Ştiinţele Naturii din cadrul Muzeului Judeţean Mureş, va fi, de joi, 6 decembrie 2012, gazda celei de-a IV-a ediţii a evenimentului „Sărbătorile de iarnă la muzeu”.

Moş Nicolae, Royal Party S.R.L. din Târgu Mureş, Florăria Tulipa din Târgu-Mureş (strada Horea nr. 7), Asociaţia umanitară „Pentru un zâmbet de copil” din Târgu-Mureş, Liceul Vocaţional de Artă din Târgu-Mureş, Şcoala Gimnazială nr. 7 din Târgu-Mureş şi Şcoala Gimnazială „Liviu Rebreanu” din Târgu-Mureş s-au întrecut să introducă vizitatorii în magia sărbătorilor de iarnă.

Într-un decor feeric, realizat, ca de obicei, de Royal Party şi de Florăria Tulipa din Târgu-Mureş (strada Horea nr. 7), cei care vor trece pragul instituţiei vor putea admira o expoziţie de brazi de Crăciun, împodobiţi cu podoabe din materiale reciclabile, realizate de elevi de la Liceul Vocaţional de Artă din Târgu-Mureş (din clasele a II-a A, a III-a A şi a IV-a A, coordonaţi de doamna învăţător Maria Libeg, de doamna institutor Lidia Luca şi de doamna profesor Iuliana Negruţ), de elevi de la Şcoala Gimnazială nr. 7 din Târgu-Mureş (din clasa a IV-a A, coordonaţi de doamna profesor Letiţia Sava) şi de elevi de la Şcoala Gimnazială „Liviu Rebreanu” din Târgu-Mureş (din clasa a III-a C, coordonaţi de doamna profesor Adela Butiurca).

De asemenea, colaboratorii noştri de la Asociaţia umanitară „Pentru un zâmbet de copil” din Târgu-Mureş, le-au pregătit copiilor şi elevilor ateliere de confecționat decorațiuni de Crăciun.

Vă aşteptăm joi, 6 decembrie 2012, la orele 11,30, la vernisajul expoziţiei, la sediul muzeului din Târgu-Mureş, strada Horea nr. 24.

Expoziţia va fi deschisă în perioada 6-16 decembrie 2012, conform programului de vizitare al muzeului.

Daniela Botoş

şef de secţie

Details

Start:
6 December, 2012
End:
16 December, 2012
Event Categories:
,
Event Tags:
,

Venue

Muzeul Județean Mureș. Secția de Științele Naturii
Str. Horea nr. 24
Tărgu Mureș, Mureș 540036 Romania
+ Google Map
Website:
http://muzeumures.ro/

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *