Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Timișoara: DESCOPERĂ MUZEUL DE ARTĂ

31 May, 2012 - 1 June, 2012

DESCOPERĂ MUZEUL DE ARTĂ

ediţia a III-a

Liceul Teoretic ”William Shakespeare” din Timișoara, prin Clubul IMPACT Shakespeare, şi Muzeul de Artă vă invită să luați parte la activitățile educativ- culturale din perioada 31 mai-1iunie 2012, între orele 10.00- 14.30, în incinta muzeului din Piaţa Unirii (Palatul Baroc).

Proiectul isi propune promovarea artei plastice si arhitecturale, ca zestre locală timişoreană. Beneficiarii direc ți sunt elevi din unitățile de învățământ timișene, dar activităţile sunt deschise atât cadrelor didactice cât și părinților. Personaje din tablouri sau doamne şi domni îmbrăcaţi în haine de epocă, vor invita pe rând grupuri de copii în Holul de Onoare, prezentându-le reguli de conduită în Muzeu, istoria culturală a Muzeului și a Palatului Baroc.

În cadrul expoziţiei ”Corneliu Baba” şi a Galeriei de Artă Europeană vor fi îndrumați de opt ”ghizi”, membri ai Clubului IMPACT Shakespeare, în căutarea personajelor întâlnite în Holul de Onoare și a tainelor din artă.

Doritorii vor putea să-şi exprime bucuria descoperirii artei si a muzeului lasându-şi impresiile pe o foaie în stil artistic, cele mai deosebite lucrări fiind premiate, sau participând la activităţile de aprofundare a tainelor artei prin joc.

Pe lângă experienta câştigată, fiecare participant va pleca acasă cu un semn de carte sau un autocolant cu însemnele Muzeului, cărţi poştale şi publicaţii ale muzeului, însoțite de invitația de a continua și în altă zi minunata călătorie prin lumea artei!

Vor fi prezenţi şi beneficiarii serviciilor oferite de Centrul de Zi Alzheimer din Timişoara.

Pentru mai multe detalii despre acest eveniment, contactati-ne: Alina Golea-0748493052, Vacariu Luminiţa- 0752117201.

Vă așteptăm!

Proiect finanţat prin programul YouthBank Timişoara

Details

Start:
31 May, 2012
End:
1 June, 2012
Event Category:
Event Tags:

Organizer

Muzeul de Artă Timișoara
View Organizer Website

Venue

Muzeul de Artă Timișoara
Piața Unirii Nr. 1
Timișoara, Timiș 300085 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.