Loading Events
 
 
  • This event has passed.

Timișoara: Gala aniversara – “De 20 de ani “ACASA” e la “PENTRU VOI”, va avea loc în data de 4 decembrie, orele 18, la Sala Barocă a Muzeului de Artă Timișoara.-Palatul Baroc.

Gala aniversara – “De 20 de ani “ACASA” e la “PENTRU VOI”, va avea loc în data de 4 decembrie, orele 18, la Sala Barocă a Muzeului de Artă Timișoara.-Palatul Baroc.
Gala este dedicata aniversarii a 20 de ani de la înființarea primei locuințe protejate pentru persoane cu dizabilitati intelectuale din România, locuința “DINA”.
În cei 20 de ani, Fundația “ Pentru Voi” a infiintat si administreaza 6 locuinte protejate, care au gazduit 43 de persoane cu dizabilitati intelectuale : unele venite din cămine spital, altele ramase fara sprijin – parintii fiind decedati sau prea batrani si bolnavi pentru a le mai putea ingriji.
În prezent, în locuințele protejate ale Fundatiei Pentru Voi, sunt ingrijite și beneficiază de suportul adecvat nevoilor lor 27 de persoane cu dizabilitati intelectuale.
Dupa momentul aniversar, vor performa în cadrul unui micro recital simfonic cu muzică de operă: Bianca Mihăescu – soprană, Roxana Zaharia – soprană, Cristian Duță – vioară, Fabian Alazaroae – oboi, alături de orchestra simfonică a liceului de Artă ”Ion Vidu”, sub bagheta dirijorului Radu Zaharia.
Gala este realizata in parteneriat cu Muzeul de Arta Timisoara, Liceul de Arta Ion Vidu.
Parteneri media: TVR Timișoara și Ziua de Vest.
Intrarea la eveniment se face exclusiv pe baza de invitatie nominala.

Details

Date:
4 December, 2019
Event Category:

Organizer

Muzeul de Artă Timișoara
View Organizer Website

Venue

Muzeul de Artă Timișoara
Piața Unirii Nr. 1
Timișoara, Timiș 300085 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *