Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Timișoara: Un om la locul lui – proiecție specială – Casa Artelor

28 noiembrie, 2018 @ 19:30 - 20:30 EET

Vă așteptăm la proiecția specială a filmului „Un om la locul lui”, debutul în lungmetraj al lui Hadrian Marcu, la Casa Artelor din Timișoara, pe 28 noiembrie, de la ora 19.30. Regizorul Hadrian Marcu și producătoarea Anamaria Antoci vor răspunde întrebărilor publicului.

Filmul din distribuția căruia fac parte Bogdan Dumitrache, Ada Galeș, Mădalina Constantin și Adrian Titieni, a fost prezentat în premieră mondială la San Sebastian, în competiția “New Directors” a celei de-a 66-a ediții a festivalului din Spania.

SINOPSIS
Petru (38) este inginer de foraj într-o companie multinațională și se pregătește să se căsătorească cu iubita sa care e însărcinată. Viața sa aparent liniștită este complet bulversată atunci când o colegă cu care Petru are o relație adulteră suferă un accident grav de muncă. Petru nu reușește să se împace cu gândul că noua sa viață abia începe în timp ce a ei pare a se fi sfârșit. Având în vedere că situația este în mod obiectiv iremediabilă, Petru își asumă riscul de a căuta un echilibru imposibil între cele două femei.

“Un om la locul lui” este produs de 4 Proof Film, în co-producție cu Oblique Media Film, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, Dafora, Mindshare Media, Romaqua Group, Star Foods, OMD, în colaborare cu Societatea Română de Televiziune. Distribuit de Domestic Film.

Scenariul și regia sunt semnate de Hadrian Marcu. Imaginea îi aparține lui Adrian Silișteanu.
Montaj – Alexandru Radu, sunet – Sebastian Zsemlye, scenografie – Bogdan Ionescu, costume – Alexandra Alma Ungureanu, casting – Florentina Bratfanof, producător executiv – Titi Rădoaie, coproducător – Adela Vrînceanu Celebidachi, producători – Anamaria Antoci, Adrian Silișteanu.

Details

Date:
28 noiembrie, 2018
Time:
19:30 - 20:30 EET
Event Category:

Organizer

Direcția Județeană pentru Cultură Timiș
View Organizer Website

Venue

Direcția Județeană pentru Cultură Timiș
Episcop Augustin Pacha
Timișoara, Timiș 300055 Romania
+ Google Map
View Venue Website