Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Timișoara: 19-21 mai 2023 – conferința internațională „Politics and Society in Central and South-Eastern Europe: Multicultural diversity and accessibility from ancient times to the present”.

19 mai - 21 mai

Facultatea de Litere, Istorie și Teologie, organizează în perioada 19-21 mai o conferință internațională de excepție: „Politics and Society in Central and South-Eastern Europe: Multicultural diversity and accessibility from ancient times to the present”.
🌍Aceasta reunește specialiști din domeniile istoriei și arheologiei din țările vecine, oferind un cadru propice schimbului de experiențe și prezentarea rezultatelor cercetărilor lor în domenii de interes comun. Scopul acestui eveniment este de a facilita stabilierea de noi colaborări și identificarea proiectelor de cercetare cu tematici comune, contribuind astfel la dezvoltarea și înțelegerea mai profundă a diversității culturale.
📚Cu ocazia desemnării Timișoarei Capitală Europeană a Culturii în 2023, s-a luat decizia de a îmbina cea de-a cincea ediție a prestigioasei conferințe internaționale „Politica și societatea în Europa Centrală și de Sud-Est”, organizat de Muzeul Național al Banatului, cu cea de-a treia ediție a conferinței internaționale desfășurată sub egida Universității de Vest. Astfel, vă prezentăm un eveniment care pune în prim-plan multiculturalitatea și diversitatea.
Vă așteptăm așadar la Facultatea de Litere, Istorie și Teologie, str.
Oituz, nr. 5.
Programul este următorul:

Detalii

Începe:
19 mai
Se termină:
21 mai
Eveniment Category:
Site web:
https://www.facebook.com/photo/?fbid=257548006788153&set=a.206673021875652

Organizator

Muzeul Național al Banatului – Timișoara
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Muzeul Național al Banatului – Timișoara
Piaţa Iancu Huniade nr. 1
Timișoara, Timiș 300002 Romania
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare