Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Timișoara: Creative Night Talks cu Andrei Racovițan, 30 septembrie, între orele 21.00 – 22.00

30 September, 2021

▵Moderatoare: Mihaela Ion
▵30 septembrie, între orele 21.00 – 22.00 cu Andrei Ioan Racoviţan
⫸ În anul 2009, Andrei Racovițan și Cristina Popa au fondat “Save or Cancel”, un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană. Programele multidisciplinare auto-inițiate de “Save or Cancel” au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte și programe culturale și editoriale: feeder.ro, Un-hidden Romania, digitizArte și Street Art București.
⫸ Fiecare ediţie Creative Night Talks sezonul de toamnă este în sistem crossposting și pe Youtube Revista Atelierul, pe paginile de Facebook: Radio Romania Cultural, Depoul de Artă Urbană, Casa Artelor – Directia Județeană pentru Cultură Timiș.
❖ Speakerii sunt invitaţi să ne vorbească direct din atelierul lor sau din birou, pentru a transmite acel sentiment de familiaritate cu care suntem obişnuiti în această perioadă.
❖ Proiectul este pe lista scurtă a Galei Societăţii Civile 2020, a avut în ediţiile anterioare peste 24 de vorbitori, un public activ online de peste 80.000 de persoane şi o vizibilitate naţională constantă datorită parteneriatelor media încheiate.
❖ Proiect cultural realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara şi al Consiliului Local Timişoara. Proiectul cultural nu reprezintă în mod necesar poziția Primăriei Municipiului Timişoara şi a Consiliului Local Timişoara. Conținutul proiectului cultural și modul în care rezultatele acestuia pot fi folosite reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorilor și beneficiarului finanțării. Primăria Municipiului Timişoara şi Consiliul Local Timişoara nu sunt responsabile pentru conținutul materialului și modul în care acesta ar putea fi folosit.
❖ ❖ Partener international: Messe Frankfurt
❖ ❖ Parteneri media: Radio România Cultural, Radio București FM, Radio Timișoara, AGERPRES; Zile și Nopți, Iqads, Spotmedia, Zeppelin, Igloo, MagMob, Depoul de Artă Urbană, Cațavencii, Știri de Timișoara, Ziarul Actualitatea, Evenimente Bănățene, The Institute, Modernism, PRwave, Observator Cultural, Feeder, Munteanu, SMARK

Details

Date:
30 September, 2021
Event Category:

Organizer

Direcția Județeană pentru Cultură Timiș
View Organizer Website

Venue

Casa Artelor – Direcția Județeană pentru Cultură Timiș
Episcop Augustin Pacha nr. 8
Timișoara, Timiș 300055 Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published.