Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Timişoara: expoziţia de arhitectură “Andreescu & Gaivoronschi”

28 March, 2009 - 12 April, 2009

Muzeul de Arta Timisoara a organizat sambata, 28 martie a.c., ora 13, vernisajul expozitiei de arhitectura “Andreescu & Gaivoronschi”. Evenimentul a avut loc la etajul 1 al Palatului Baroc din Piata Unirii nr.1.

Dupa succesul pe care l-a inregistrat expozitia mexicanului Luis Barragan – “…spatiu, culoare, apa… si serenitate”, Muzeul de Arta Timisoara prezinta un nou eveniment din sfera arhitecturii, organizat de Revista ARHITEXT, ai carui principali protagonsti sunt doi dintre cei mai cunoscuti arhitecti timisoreni: Ioan Andreescu si Vlad Gaivoronschi.

Lucrarile celor doi arhitecti sunt expuse, intr-o prezentare de tip plansa roll-up pe holul de la etajul 1 al Palatului Baroc din Piata Unirii, Timisoara.

Vernisajul, organizat in 28 martie la ora 13, a fost urmat la ora 15 de o masa rotunda, moderata de Arpad Zachi, in care sa discutat despre Ambiente si Afecte, doua concepte care, desi rar invocate si cu atat mai putin explicitate, au urme vizibile si profunde atat la nivelul “peisajului” urban, cat si cel arhitectural actual.

Expozitia va fi deschisa pana in data de 12 aprilie a.c. si va putea fi vizitata zilnic intre orele 10 si 18 (lunea inchis).

Cu stima,

Bogdan Nadastean

Compartiment Relatii Publice

Muzeul de Arta Timisoara

tel 0256-491592; fax. 0256-491582

Details

Start:
28 March, 2009
End:
12 April, 2009
Event Category:
Event Tags:
, ,

Organizer

Muzeul de Artă Timișoara
View Organizer Website

Venue

Muzeul de Artă Timișoara
Piața Unirii Nr. 1
Timișoara, Timiș 300085 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.