Loading Events

« All Events

Timișoara: Muzeul Național al Banatului în colaborare cu Fundația Herczeg Timiș vă invită să admirați pe simezele Bastionului Theresia din Timișoara rezultatul celei de-a XII-a ediții a Atelierului de Creație de la Gărâna.

9 November - 5 December

Muzeul Național al Banatului în colaborare cu Fundația Herczeg și cu sprijinul Consiliul Județean Timiș vă invită să admirați pe simezele Bastionului Theresia din Timișoara rezultatul celei de-a XII-a ediții a Atelierului de Creație de la Gărâna.
Sunt peste 50 de lucrări de pictură și sculptură aparținând unor artiști din țară, dar și din străinătate, artiști consacrați, dar și la început de drum, pentru care atelierul de creație de la Gărâna reprezintă inspirație, relaționare și conectare. „Gărâna 2022 – Atelier de Creație” s-a desfășurat în perioada 22 iulie-14 august 2022 și au participat 17 artiști: Dacian Andoni, Ambrus Aport-Nimbert, Aura Bălănescu, Daniela Constantin, Incze Mózes, Toma Libotyan, Madár Réka, Doina Mihăilescu, Cosmin Moldovan, Nagy Gábor, Nádas Alexandra, Laurian Popa, Diana Serghiuță, Petrică Ștefan, Tamás Attila, Varga Melinda, Miki Velciov.
Vernisajul expoziției are loc miercuri, 9 noiembrie, de la ora 18.00.
Rezultatele muncii tuturor acestor artiști și creațiile lor vor fi expuse în mansarda B1 a Bastionului Theresia, strada Martin Luther, nr. 4, de marți până duminică, între orele 10:00 și 18:00, până în 5 decembrie 2022..

Details

Start:
9 November
End:
5 December
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/5545538662199797/

Organizer

Muzeul Național al Banatului – Timișoara
View Organizer Website

Venue

Muzeul Național al Banatului – Timișoara
Piaţa Iancu Huniade nr. 1
Timișoara, Timiș 300002 Romania
+ Google Map
View Venue Website