Loading Events
 
 

Timișoara: Muzeul Național al Banatului vă propune ca pe parcursul lunii noiembrie să vizitați expoziția de pictură „Joc Intim”, semnată de artista Madár Reka.

Muzeul Național al Banatului în parteneriat cu Consiliul Județean Timiș vă propune ca pe parcursul lunii noiembrie să vizitați expoziția de pictură „Joc Intim”, semnată de artista Madár Reka.
„Joc Intim” reprezintă o expoziție de pictură creată în laboratorul intern al artistei, după cum chiar ea mărturisea, o joacă a formelor: „În lume văd nesiguranță, frică, agitație, agresivitate, anxietate, care este alimentată prin știri alarmante de către social media, tv. Trăim într-o eră în care omul modern este dependent de factori externi mai mult ca oricând. La nivel global omenirea se confruntă cu o criză existențială și spirituală. Această criză mă îndeamnă spre un proces creativ și mă ajută să descopăr viața ca pe un joc, în care îmi formez propriul meu laborator intern și alchimizez orice stare de frică, nesiguranță în ceva mai puternic și mai nobil cum ar fi libertatea și spontaneitatea. Jocul creativ este drumul spre autocunoaștere – și autoevaluare a propriilor mele resurse. Descopăr ceea ce este dincolo de limitele minții mele.”
Vernisajul are loc joi, 11 noiembrie 2021, în mansarda B2 a Bastionului Theresia din Timișoara, de la ora 17. Vă reamintim că participarea se face în limita a 50 de persoane, doar cu certificat verde care atestă vaccinarea împotriva COVID-19 sau trecerea prin boală. De asemenea, masca de protecție este obligatorie precum și păstrarea distanței fizice între participanți.

Details

Start:
11 November
End:
30 November
Event Category:

Organizer

Muzeul Național al Banatului – Timișoara
View Organizer Website

Venue

Muzeul Național al Banatului – Timișoara
Piaţa Iancu Huniade nr. 1
Timișoara, Timiș 300002 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *