Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Timișoara: Muzeul Național de Artă Timișoara va introduce „Muzeul Serilor de Vară” – o inițiativă ce prevede schimbarea programului de vizitare pe perioada sezonului estival.

6 May - 31 July

Muzeul Național de Artă Timișoara va introduce „Muzeul Serilor de Vară” – o inițiativă ce prevede schimbarea programului de vizitare pe perioada sezonului estival. Începând de astăzi, Palatul Baroc poate fi vizitat, de miercuri până duminică, în intervalul orar 13:00-21:00, oferind astfel publicului ocazia de a vizita expozițiile permanente şi temporare ale muzeului şi după lăsarea serii.
„Muzeul Serilor de Vară” permite vizitatorilor să experimenteze universul muzeal în timpul liber, oferind programul perfect pentru cei care doresc să exploreze colecțiile muzeului la ceas de amurg, după programul de lucru, în perioada vacanței sau la finalul unei zile toride.
Pentru MNArT, vizitatorul și experiența sa de explorare și cunoaștere a patrimoniului cultural sunt elementele primordiale ale strategiei și rolului muzeului ca vector cultural important al comunității din care face parte.
Muzeul, prin adoptarea programului de vară, beneficiind de amplasarea sa în Piața Unirii, epicentrul cultural al orașului, încurajează apropierea dintre expozițiile, evenimentele găzduite și public. Astfel, interacțiunea socială din centrul orașului poate să fie frumos și constructiv continuată de interacțiunea culturală, prin cunoașterea unei lumi fascinante, conturate de capodoperele Palatului Baroc. Prin această inițiativă unică pentru orașul nostru, dar practicată și de alte muzee de renume din străinătate, ne dorim ca murmurul seriilor de vară din Piața Unirii să cuprindă și Muzeul Național de Artă Timișoara.
🙂Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!

Organizer

Muzeul de Artă Timișoara
View Organizer Website

Venue

Muzeul de Artă Timișoara
Piața Unirii Nr. 1
Timișoara, Timiș 300085 Romania
+ Google Map
View Venue Website