Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Timișoara: „PATRIMONIUM 2019” şi „Spectrul Iubirii” – cele două expoziţii cu care Muzeul Naţional al Banatului îşi redeschide porţile

15 mai

📯Dragi vizitatori, după două luni petrecute de cei mai mulți dintre noi în autoizolare, ne pregătim pentru o ușoară relaxare a restricțiilor. Acest lucru înseamnă, printre altele, că începând de mâine, 15.05.2020, puteți vizita din nou Muzeul Național al Banatului și muzeele satelit Muzeul Ştefan Popa Popas și punctul muzeal Traian Vuia.

O mască👾 nu ne va împiedica să vedem că oamenii sunt încă 😊frumoși, pentru că da, pentru o perioadă o vom purta și vom respecta, desigur, recomandările oficiale pentru protecția dumneavoastră și a celor din jur.

🏛️MNAB vă propune două expoziţii de excepţie, odată cu redeschiderea sa, două expoziţii care arată că există convieţuire între vechi şi nou. Este vorba despre „PATRIMONIUM 2019”, o selecţie de bunuri culturale de valoare, achiziţionate în 2019, migălos realizată de muzeografi, precum şi piese⚱️ descoperite de arheologi🗿anul trecut şi 💙💛❤️„Spectrul Iubirii”, o expoziţie a artistului Marcel Bunea, organizată în colaborare cu Asociația ”Dialoguri contemporane”, a cărei curator este 👸Gabriela Ciucă.

📯Expozițiile pot fi vizitate din 15 mai, în Bastionul Theresia, mansarda B1. Programul de vizitare rămâne cel obişnuit, de marţi până duminică, între orele 10 şi 18. Intrarea este gratuită pentru elevi, studenți și pensionari iar pentru adulți, biletul de intrare este 5 lei.

📯Vă mulțumim că ați fost alături de noi și vă așteptăm cu drag!

Detalii

Data:
15 mai
Eveniment Categories:
,

Loc de întâlnire

Muzeul Național al Banatului – Timișoara
Piaţa Iancu Huniade nr. 1
Timișoara, Timiș 300002 Romania
+ Harta Google
Sit web:
http://mnab.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *