Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Tulcea: Apel înscriere – Simpozionul Național „Patrimoniul și Educația în Muzeele de Artă!”

16 septembrie, 2019 - 30 septembrie, 2019

Suntem pe ultima sută cu pregătirile pentru a treia ediție a Simpozionului Național „Patrimoniul și Educația în Muzeele de Artă!”

Chiar și așa, încă vă puteți înscrie pentru a participa la evenimentul de la Porțile Deltei, care va fi și mai bogat anul acesta.

Alături de comunicările științifice de înaltă ținută, plănuim câteva activități „extra”, de socializare, comunicare și documentare.

Printre acestea, dorim să-i bucurăm pe toți oaspeții noștri din țară cu o plimbare în Delta Dunării presărată cu momente specifice comunităților din această parte a…hărții.

Așa că, haideți la Tulcea la Simpozion, în octombrie, între 10-11!

Lucrările sesiunii se vor desfășura pe două secțiuni:
– A. Conservare și restaurare în muzee;
– B. Educație și marketing museal;

Toți cei interesați sunt rugați să se înscrie la eveniment prin transmiterea titlului comunicării și a intenției de a participa, până la data de 30 septembrie 2019, la adresa de e-mail: arta@icemtl.ro.

De la fiecare organizație sunt acceptați maxim 3 participanți, iar pentru primele 30 de persoane înscrise organizatorii vor asigura integral costurile de cazare și masă.

Toate lucrările prezentate vor fi publicate în DOBROART – Anuarul Muzeului de Artă Tulcea – Nr. 3. În acest sens, până la data de 30 octombrie 2019 la aceleași date de contact menționate anterior, se vor transmite lucrările prezentate în vederea publicării.

Articolele nu vor depăși 10 pagini A4 (inclusiv note de subsol şi rezumat), vor fi redactate în Microsoft Office Word, caracter Times New Roman, mărimea 12, la 1.5 rânduri şi aliniere Justify. Fotografiile, în format digital, vor fi prezentate separat, rezoluţie 300 dpi. Pentru rezumat, vă rugăm să aveți în vedere un text de 250-400 cuvinte, în limba engleză.

Detalii

Începe:
16 septembrie, 2019
Se termină:
30 septembrie, 2019
Categorie Eveniment:

Organizator

Institutul de Cercetări Eco-Muzeale „Gavrilă Simion” Tulcea
Telefon
0240 513231
Email
relatiipublice@icemtl.ro; icemtl@icemtl.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Institutul de Cercetări Eco-Muzeale „Gavrilă Simion” – Tulcea
Str. Progresului nr. 32
Tulcea, Tulcea 820009 Romania
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare