Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tulcea: Concursul EU NU SUNT O COPIE… EU SUNT ORIGINALUL

21 iunie @ 20:16 EEST

Institutul de Cercetări Eco-Muzeale Gavrilă Simion Tulcea vă invită să participați la

Concursul EU NU SUNT O COPIE… EU SUNT ORIGINALUL

Concurs februarie

Pe 19 februarie 2015, ora 15.00, la Muzeul de Artă din str. Grigore Antipa nr. 2 va avea loc Etapa lunii Februarie 2015 a unui concurs familiar deja publicului tulcean: EU NU SUNT O COPIE … SUNT ORIGINALUL, deschis spre participare tuturor vârstelor și organizat de Complexul Muzeal de Patrimoniu Cultural Nord Dobrogean.

Participanții vor reproduce Lucrarea lunii februarie la Muzeul de Artă, tabloul Trandafiri galbeni de Constantin Găvenea.

Regulament și condiții de participare

 

1. Se pot înscrie atât elevi ai unităților școlare din județ (inclusiv Liceul de Artă), cât și pictori amatori de toate vârstele.

2. Înscrierile se fac printr-un e-mail transmis la atelieruldepictura33@yahoo.com sau la telefon 0240 513249.

3. Fiecare participant va primi de la organizatori tot instrumentarul necesar (inclusiv șevalet și planșe pentru șevalet, culori, pensule etc.) și va realiza reproducerea într-un timp limită (maxim 2 ore).

4. Lucrarea de reprodus va fi expusă pe toată perioada desfășurării concursului în fața concurenților.

5. Desemnarea lucrării câștigătoare se face conform REGULAMENTULUI DE NOTARE stabilit de organizatori:

REGULAMENT DE NOTARE

1. COMISIE DE SPECIALIȘTI: 30 % PONDERE – se va constitui o comisie de specialiști care va analiza în detaliu lucrările realizate și le va nota cu punctaje în ordine descrescătoare (cea mai bună și interesantă lucrare va primi punctajul maxim; punctajul maxim va fi egal cu numărul lucrărilor participante).

2. PUBLICUL VIZITATOR: 50 % PONDERE – fiecare persoană care va vizita Muzeul de Artă în perioada 19 februarie – 19 martie 2015 va primi, alături de biletul de intrare, trei autocolante cu ajutorul cărora va vota primele 3 lucrări (conform propriei viziuni artistice). În data de 19 martie 2015 se vor stabili care sunt lucrările care au cele mai multe voturi.

3. VOT PE FACEBOOK: 20 % PONDERE – fiecare lucrare, va putea obține like-uri de la vizitatorii paginii de facebook a Complexului Muzeal de Patrimoniu Cultural Nord-Dobrogean Tulcea.

Premierea autorului lucrării câștigătoare va avea loc Joi, 19 martie 2015, ora 14.00. Premiul va consta într-o tabletă.


Relații suplimentare la: 0240 513249, atelieruldepictură33@yahoo.ro, arta@icemtl.ro

 


Cătălina Popa – Responsabil Relații Publice

relatiipublice@icemtl.ro

Details

Date:
21 iunie, 2024
Time:
20:16 EEST
Event Category:
Event Tags:
,