Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tulcea: expoziția Aquamorfoze. Expoziția cuprinde lucrări ale artistei Mihaela Craiu.

19 aprilie - 3 mai

Vineri, 19 aprilie 2024, ora 14:00, la Casa Avramide din str. Progresului, nr. 32 va avea loc deschiderea expoziției Aquamorfoze. Expoziția cuprinde lucrări ale artistei Mihaela Craiu.

Mihaela Craiu (n. 1 noiembrie 1975, Bacău) a absolvit Facultatea de Arte Plastice Decorative și Design, specializarea Artă Murală, din cadrul Universitatății de Arte „ George Enescu” Iași, iar portofoliul său abundă în participări la expoziții în țară, dar și peste hotare. Munca i-a fost recunoscută cu premii pentru pictură, grafică, caligrafie, tehnică mixtă.      

Membră a Uniunii Artiștilor Plastici Filiala Iași și profesoară de Arte plastice la Colegiul Național de Artă „George Apostu” din Bacău, Mihaela Craiu aduce pentru prima dată o expoziție personală de pictură și grafică la Tulcea. Cu toate acestea, vizitatorii Muzeului de artă tulcean s-au mai întâlnit cu o lucrare a artistei,  întrucât aceasta a participat la cea de-a doua ediție a Bienalei Naționale de Grafică „Constantin Găvenea”,  în 2022.

Expoziția Aquamorfoze intră în circuitul de vizitare a Casei Avramide și va fi deschisă publicului în perioada 19 aprilie – 3 mai, de marți până duminică, între orele 9:00 și 17:00 (ultima intrare, 16:30).”

Details

Start:
19 aprilie
End:
3 mai
Event Category:
Website:
https://www.icemtl.ro/aquamorfoze-casa-avramide/

Organizer

Institutul de Cercetări Eco-Muzeale „Gavrilă Simion” Tulcea
Phone
0240 513231
Email
relatiipublice@icemtl.ro; icemtl@icemtl.ro
View Organizer Website

Venue

Casa Avramide – Institutul de Cercetări Eco-Muzeale „Gavrilă Simion” – Tulcea
str. Progresului, nr. 32
Tulcea, Tulcea Romania
+ Google Map
Phone
0240513231