Loading Events

« All Events

Turda: expoziția CARTE VECHE din colecțiile Muzeul de Istorie Turda

13 May - 27 May

În cadrul evenimentului participanții vor avea ocazia să vadă în premieră imagini cu clădiri care au fost demolate, imagini cu locuri pitorești din Călărași și din împrejurimi. Acest lucru se datorează donației primite de la domnul inginer Dumitru Simionescu, un călărășean pasionat de fotografie. Perioada acoperită de imagini pornește din anii 60 și ajunge până în la începutul anilor 90. Vor fi expuse imagini de la defilări cu ocazia zilei de 1 Mai, cu ocazia zilei de 23 August dar și manifestări legate de aceste evenimente desfășurate pe stadion sau în diferite locuri din oraș. Nu vor lipsi imagini cu șantiere pe care se construiau blocuri de locuințe sau diferite obiective industriale din proximitatea orașului. Imaginile vor fi expuse într-un spațiu special amenajat care va cuprinde și materiale de construcție recuperate de la unele dintre clădiri. Toate acestea completate de amintirile celor care vor participa la eveniment.
Domnul profesor Constantin Tudor, o enciclopedie în materie de istoria orașului, va fi prezent și la această ediție a evenimentului pentru a lămuri nelămuririle voastre.
În același timp în care la Muzeul Municipal se va desfășura evenimentul Noaptea Muzeelor la Centrul Cultural Poșta Veche ușile vor fi deschise pentru vizitare în compania colegilor care își desfășoară activitatea zilnică acolo. Sunteți așteptați cu drag!
Parteneri și sponsori ai evenimentului dumneavoastră:
Asociația Volna, 3SOF, Atelierul de pe Insulă, ADDDJ

Details

Start:
13 May
End:
27 May
Event Category:
https://www.facebook.com/events/526268429106784/?ref=newsfeed

Organizer

Muzeul de Istorie Turda
View Organizer Website

Venue

Muzeul de Istorie Turda
Str. B. P. Haşdeu nr. 2
Turda, Cluj 401154 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.