Loading Events
 
 
  • This event has passed.

Vă așteptăm la un spectacol de arte vizuale si new-media, de realitate augmentată și resturare digitală, creat, în exclusivitate , de cei de la AstronautKru Soundsystem, spectacol de lumini care vor pune în valoare Monumente din colecția ”Lapidarium” a Muzeului Civilizației Dacice si Romane Deva

ROA la Deva, la Muzeu, la un eveniment de istorie altfel!
Vă așteptăm la un spectacol de arte vizuale si new-media, de realitate augmentată și resturare digitală, creat, în exclusivitate , de cei de la AstronautKru Soundsystem, spectacol de lumini care vor pune în valoare Monumente din colecția ”Lapidarium” a Muzeului Civilizației Dacice si Romane Deva, cu detaliile și semnificațiile lor!
Va fi spusă , tot digital , povestea tabu-ului, partea ascunsă a istoriei, cu un rol semnificativ în evoluția societăților umane!
Toate acestea pe muzica live a trupei ROA!
Vă așteptăm, să aflăm împreună ce este UNDER-HISTORY, în zona expoziției Lapidarium din spatele Palatului Magna Curia, pe 17 septembrie, ora 19.00!
Evenimentul este organizat cu SPONSORIZAREA EXCLUSIVĂ a CONTINENTAL BERRIES , în parteneriat cu ”Direcția generală de administrare monumente și promovare turistică a județului Hunedoara”, Consiliul Județean Hunedoara.
Parteneri media:
Kiss FM,
ȘtirileTransilvaniei.ro,
GoHunedoara
INTRAREA ESTE LIBERĂ!!!!!

Details

Date:
17 September, 2021
Event Category:

Organizer

Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva
View Organizer Website

Venue

Muzeul Civilizației Dacice și Romane Deva
B-dul 1 Decembrie nr. 39
Deva, Hunedoara 330005 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *