Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Vaslui: Expoziție de pictură: „Lumea mea”, autor Constantin TOFAN

26 iunie, 2019 - 26 iulie, 2019

Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui și Consiliul Județean Vaslui au deosebita plăcere de a vă invita la vernisajul expoziției de pictură „Lumea mea” semnată de Constantin Tofan. Evenimentul va avea loc miercuri, 26 iunie 2019, ora 17:00, în sala „Arta” a muzeului și va fi prezentat de criticul de artă dr. Maria Bilașevschi din Iași.

Pictorul Constantin Tofan este profesor universitar doctor la Universitatea Națională de Arte „George Enescu” – Iași, autor a numeroase expoziții personale atât în țară cât și în străinătate (Franța, Germania, Canada, SUA, Belgia, Spania, Italia). Lucrările sale se regăsesc în mai multe muzee naționale, precum și în colecții private din țară și străinătate.

Constantin Tofan este născut în ziua de 14 aprilie 1952 în comuna Gârceni, județul Vaslui. Acesta a absolvit Facultatea de Desen, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” – Iași în anul 1974, apoi Facultatea de Arte Plastice, Decorative și Design a Academiei de Arte „George Enescu” – Iași în anul 1994. Din 1990, este membru titular al Uniunii Artiștilor Plastici din România.

Organizatorii activității sunt prof. dr. Ramona Maria MOCANU, manager al Muzeului Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui și muzeograful Marian Antoniu.

Expoziția de pictură „Lumea mea” va fi deschisă în perioada 26 iunie – 26 iulie.

Vă așteptăm cu drag!

Detalii

Începe:
26 iunie, 2019
Se termină:
26 iulie, 2019
Categorie Eveniment:

Organizator

Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui
Telefon
Str. Hagi Chiriac, nr.2
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare