Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Vaslui: Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” anunță premierea elevilor participanți la activitățile Proiectului „Atelierul de vacanță”

14 august, 2019

Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui – alături de Consiliul Județean Vaslui – anunță premierea elevilor participanți la activitățile specifice Proiectului „Atelierul de vacanță”, premiere care va avea loc miercuri, 14 august 2019, ora 1030, în sala „Arta” a muzeului. Totodată, va avea loc și vernisarea lucrărilor plastice ale acestor elevi.

Proiectul „Atelierul de vacanță” – desfășurat pe parcursul lunilor iulie și august 2019 – a avut în vedere promovarea talentului și calităților artistice, precum și a aptitudinilor estetice ale elevilor din municipiul Vaslui, cu vârste cuprinse între 5 și 16 ani. În cadrul acestui amplu demers inițiat de instituția muzeală vasluiană și aflat la cea de a III-a ediție s-a urmărit dezvoltarea acestor calități ale tinerilor, cu scopul de a-i apropia de fenomenul plastic și, mai ales, de a simți în mod direct plenitudinea liberei manifestări în creație.

Organizatorii acestei activități sunt:

  • Prof. Dr. Ramona Maria MOCANU, manager al Muzeului Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui
  • Muzeograf Marian ANTONIU, Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui

Vă așteptăm cu drag la premierea tinerilor artiști!

Details

Date:
14 august, 2019
Event Categories:
,

Organizer

Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui
Phone
Str. Hagi Chiriac, nr.2
View Organizer Website

Venue