Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Vino cu mama, iubita, bunica, prietena, colegii, familia, la muzeu! în luna femeii, vă așteptăm cu mic cu mare să veniți la Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului, cu persoana cea mai dragă, la o ședință foto gratuită cu Oglinda Magică!

5 March

Vino cu mama, iubita, bunica, prietena, colegii, familia, la muzeu! în luna femeii, vâ așteptăm cu mic cu mare să veniți la Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului, cu persoana cea mai dragă, la o ședință foto gratuită cu Oglinda Magică!
Cumpărând biletul unic, sâmbătă 5 martie 2022, de la 12.00 la 16.00, de la Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului, puteți fi actorii unei amintiri memorabile, ce se va transmite din generație în generație. Mama, bunica, sora, soția, iubita, prietena se vor bucura, cu siguranță, de acest cadou inedit al unei declarații de dragoste sincere.
Cu biletul unic puteți vizita nouă muzee brașovene la prețuri modice într-o perioadă de 15 zile de la data achiziției.
Prețul Biletului Unic este de 25 de lei pentru adulți, 20 lei pentru pensionari, 5 lei pentru copii sau 50 de lei pentru pachetul destinat unei familii formate din doi adulți și doi copii.

Details

Date:
5 March
Event Category:

Organizer

Muzeul de Etnografie Brașov
View Organizer Website

Venue

Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului
Piața Sfatului Nr. 15
Brașov, Brașov Romania
+ Google Map
Phone:
+40 (0)268 476 243
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.