Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

„Zâmbetul din cutie” concert caritabil 26 noiembrie, găzduit de Muzeul Ţăranului Român

26 noiembrie, 2018 @ 17:00 - 19:00 EET

Asociaţiei Şansa Ta, vă invita luni, 26 noiembrie 2018, la concertul caritabil organizat de noi, în sprijinul copiilor defavorizati şi orfani.

Asociaţia Şansa Ta va organiza acest concert în cadrul campaniei de Crăciun “Zâmbetul din cutie” (ediţia a VII-a). Până pe 15 decembrie, 60 de scolii, elevii şi preşcolarii vor pregăti, alături de părinţi şi profesori, daruri împachetate în cutii de pantofi. Acestea vor fi strânse într-un depozit al Romaero şi încărcate apoi în camioane, pentru a ajunge la copiii săraci din cele mai îndepărtate colţuri ale ţării. În acest an, în preajma Crăciunului, 8.000 de copii din 17 judeţe se vor bucura de aceste cadouri.

Punctul culminant al campaniei „Zâmbetul din cutie” este concertul caritabil de pe 26 noiembrie, găzduit de Muzeul Ţăranului Român. Începând cu ora 17:00, evenimentul prezentat de Iuliana Marciuc, va aduce pe scenă artişti surpiza şi cei mai talentaţi copii din şcolile partenere şi din centrele de plasament participante. Biletul de intrare la acest concert, atât pentru elevi, cât şi pentru adulţi, va fi o cutie cu un cadou ce va face un copil fericit.

Vă aşteptăm cu drag.

Detalii

Data:
26 noiembrie, 2018
Timp:
17:00 - 19:00
Categorie:

Loc de desfășurare

Muzeul Național al Țăranului Român – București
Şoseaua Kiseleff 3
București,București011341Romania
+ Harta Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *