Loading Evenimente
Acest eveniment a trecut.

București: expoziția „Kuwaitul: locaţie şi istorie urbană” la Muzeul Național de Istorie a României

7 noiembrie - 11 noiembrie

Cu ocazia aniversării a cincizeci și cinci de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice bilaterale dintre Statul Kuwait şi România, Ambasada Statului Kuwait la București organizează expoziția „Kuwaitul: locaţie şi istorie urbană”, la sediul Muzeului Național de Istorie a României (MNIR), în perioada 7-11 noiembrie 2018.

Deschiderea expoziției organizate în cadrul Săptămânii culturii kuwaitiene va avea loc miercuri, 7 noiembrie 2018, începând cu ora 11ꓽ00, la sediul muzeului din Calea Victoriei nr. 12, sector 3, București, Sala Lapidarium, în prezența E.S. Dl. Talal M. Alhajeri – Ambasador al Statului Kuwait în România, a domnului Esa Alansari – Asistentul Secretarului General al Consiliului Național al Culturii și Artei din Kuwait și a domnului dr. Ernest Oberländer-Târnoveanu, director general al Muzeului Național de Istorie a României.

Expoziția, găzduită de către Muzeul Național de Istorie a României, reunește în mod inedit o serie de piese foto-documentare care redau locuri cu semnificație istorică și obiecte reprezentative pentru cultura Statului Kuwait, alături de ordinul Mubarak cel Mare, în grad de Colan, distincție kuwaitiană, care a fost acordat președintelui Republicii Socialiste România, Nicolae Ceaușescu, aflat în colecțiile muzeului.

Expoziţia va fi deschisă la MNIR în perioada 7-11 Noiembrie 2018, putând fi vizitată de miercuri până duminică, între orele 09:00-17:00.

Vă așteptăm cu drag!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.