1. Evenimente
  2. Muzeul Național al Literaturii Române – Iași

Muzeul Național al Literaturii Române – Iași

Azi

Iași: Muzeul „Ion Creangă” Iași (Bojdeuca) oferă vizitatorilor, cu prilejul redeschiderii muzeelor, o nouă și interesantă expoziție care valorifică documente și imagini inedite ale biografiei și corespondenței scriitorului cu cei apropiați.

Muzeul „Ion Creangă” (Bojdeuca) Iași Strada Simion Bărnuțiu, nr. 4, Iași

Muzeul „Ion Creangă” Iași (Bojdeuca) oferă vizitatorilor, cu prilejul redeschiderii muzeelor, o nouă și interesantă expoziție care valorifică documente și imagini inedite ale biografiei și corespondenței scriitorului cu cei apropiați. Sunt expuse documente care au aparținut unchiului său, preotul Gheorghe Creangă, cel căruia îi destăinuia suferințele cauzate de boală, fotografii originale din Colecția „Octav Minar”,

Iași: Muzeul Național al Literaturii Române Iași lansează proiectul educațional Caligrafii tematice

Muzeul Național al Literaturii Române - Iași Str. Vasile Pogor nr. 4, Iași

Muzeul Național al Literaturii Române Iași, în parteneriat cu Asociația „Patrimoniu pentru comunitate” Iași, lansează proiectul educațional Caligrafii tematice, ediția a II-a, care își propune să stimuleze lectura și să încurajeze scrierea de mână. Concursul se va desfășura în două etape, după cum urmează: I. Concursul Caligrafii tematice Concursul este structurat pe trei secțiuni, după categorii de

Începând de astăzi, 14 iunie, până pe 13 septembrie 2020, la Muzeul „Mihai Eminescu” din Iași puteți vizita expoziția intitulată „Recitind din Eminescu”.

Muzeul „Mihai Eminescu” Bulevardul Carol I, nr. 31, Iași

Începând de astăzi, 14 iunie, până pe 13 septembrie 2020, la Muzeul „Mihai Eminescu” din Iași puteți vizita expoziția intitulată „Recitind din Eminescu”. Curatoriată de muzeograful Liviu Apetroaie, expoziția este organizată în cadrul Zilelor „Mihai Eminescu” (14-15 iunie 2020), valorificând Donația Dumitru I. Grumăzescu.