Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

București: ArtRotary 2019 | Muzeul Municipiului București – Palatul Suțu

26 November, 2019 - 8 December, 2019

Expoziția ArtRotary 2019 va fi prezentă în perioada 26 noiembrie – 8 decembrie 2019, în cadrul unui vernisaj de pictură la Muzeul Municipiului București – Palatul Șuțu, Bvd. I. C. Brătianu, Nr. 2, ora 19:00.

ArtRotary este un proiect de educație prin artă marca Rotary București Cișmigiu și este destinat susținerii copiilor din medii defavorizate prin însușirea unor vechi meserii (pictura clasica, pictura iconografică pe sticlă, țesutul manual la război, arta brodatului manual etc), cei mici fiind ajutați să își însușească tainele acestor meserii vechi și frumoase și astfel încât la varsta maturității să devină sustenabili.

În cadrul expoziției ArtRotary, iubitorii de artă pot achiziționa lucrări pictate de către copii participanți în cadrul proiectului și totodată pot deveni susținătorii acestei inițiative.

*******

Despre Rotary București Cișmigiu
Clubul Rotary București Cișmigiu este o organizație non-profit, cu un rol activ în comunitate, a cărei misiune este să susțină și să se implice în proiecte umanitare. Mai multe informații despre activitatea clubului Rotary București Cișmigiu puteți afla pe pagina de web www.rotarycismigiu.ro

Detalii

Start:
26 November, 2019
End:
8 December, 2019
Eveniment Category:

Loc de desfășurare

Palatul Suțu – Muzeul Municipiului București
Bulevardul Ion C. Brătianu 2, București 030167
București, București 030167 Romania
+ Harta Google

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *