Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

București: Expoziție, conferințe, tururi ghidate și ateliere creative! Muzeul temporar al publicității și mărcilor românești, între 8-24 noiembrie

8 November, 2019 - 24 November, 2019

★★★ Dragi prieteni, vă invităm la lansarea primului muzeu temporar al publicității și mărcilor românești, între 8-24 noiembrie, la Arcub! Oare ce produse cumpărau românii în urmă cu 150 de ani? Ce am avut și ce am pierdut ca mărci naționale? Ce am câștigat și redescoperit ca branduri și povești de antreprenoriat după anii ’90? Care sunt primele agenții de publicitate și cine sunt oamenii nevăzuți ai reclamelor?

▼ Vă propunem o incursiune ilustrată și documentată în istoria intimă a țării, a micilor detalii fermecătoare prin publicitatea vremurilor sau „sufletul comerţului“, prin obiecte autentice de memorabilia ale brandurilor iconice, ziare și reviste, postere, ambalaje, produse casnice de larg consum, cosmetice, jucării, textile, electronice și electrocasnice, produse alimentare, studii de caz pe campanii de promovare/agenții de publicitate și antreprenori români, tot ce-i frumos și bun de pus pe rafturile unui magazin sau în ramele unui muzeu și e 100% Made in RO.

Expoziție, conferințe, tururi ghidate și ateliere creative!

● Un proiect inițiat și organizat de Asociatia ESCU.
Mai multe detalii pe: www.muzeulpublicitatii.ro

Detalii

Start:
8 November, 2019
End:
24 November, 2019
Eveniment Category:

Loc de desfășurare

ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti
Str. Lipscani nr. 84 - 90
București, București Romania
+ Harta Google
Sit web:
https://www.facebook.com/ARCUB.Bucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *