Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Giurgeni, jud. Ialomița: Festivalul – Concurs de Tradiție Culinară Ialomițeană „La Casa Tudorii”

13 October, 2019

Avem plăcerea să vă invităm să participați la evenimentele organizate de Consiliul Județean Ialomița și Muzeul Județean Ialomița cu ocazia
Festivalului –Concurs de Tradiție Culinară Ialomițeană
„La Casa Tudorii”
Evenimentul urmărește promovarea județului Ialomița, a tradiției culinare, a portului și dansului popular ialomițean și, nu în ultimul rând, recunoașterea Orașului de Floci, ca loc al nașterii marelui voievod Mihai Viteazul.
Vă solicităm totodată sprijinul pentru a încuraja participarea la acest eveniment a tururor acelora care arată pasiune și dragoste pentru domeniul gastronomic, care vor să împărtășească și altor ialomițeni din experiența lor realizând preparate tradiționale zonei, ajutând astfel la propulsarea tradiției culinare locale, fără a fi profesioniști în domeniu. Așteptăm nu numai participanți gastronomi, producători și meșteșugari locali ci și vizitatori cărora le oferim posibilitatea degustării produselor preparate în cadrul festivalului.
Festivalul-concurs va avea loc la Baza de Cercetare și Expunere Muzeală „Orașul de Floci”, în data de 13 octombrie 2019, începând cu ora 11:00.
Vă așteptăm!

Detalii

Data:
13 October, 2019
Eveniment Categories:
, ,

Loc de desfășurare

Baza de Cercetare și Expunere Muzeală Orașul de Floci
Giurgeni, Ialomița Romania + Harta Google

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *