Loading Evenimente

« Toate Evenimente

Oradea: Începând cu 4 noiembrie, Muzeul Țării Crișurilor lansează un program de educație muzeală cu titlul La muzeu, la povești cu iz de altă dată. Programul se adresează persoanelor cu vârsta de peste 50 de ani

4 November - 29 November

Începând cu 4 noiembrie, Muzeul Țării Crișurilor lansează un program de educație muzeală cu titlul La muzeu, la povești cu iz de altă dată. Programul se adresează  persoanelor cu vârsta de peste 50 de ani, care sunt dispuse să vină la instituția noastră muzeală și, într-un cadru amical, să împărtășească specialiștilor noștri povești despre Oradea şi Bihorul de altădată, evenimente sau întâmplări trăite sau aflate din poveștile altora. Participanții sunt încurajați să aducă și fotografii din arhivele personale. Vizita la muzeu va fi stabilită cu fiecare persoană în parte, în momentul înscrierii în acest program. Programul se va desfășura pînă la finalul lunii februarie, urmând ca cele mai frumoase povești să fie adunate într-o carte, ce va fi lansată ulterior, la muzeu.

Înscrierile se fac la numărul de telefon 0259/706101, secția Relații Publice și Expoziții. Perioada de înscriere 4-29 noiembrie 2019, între orele 10.00-14.00.

Persoană de contact: Lavinia Ungureanu, muzeograf secția Relații Publice și Expoziții.

Detalii

Start:
4 November
End:
29 November
Eveniment Categories:
,

Loc de desfășurare

Muzeul Țării Crișurilor – Oradea
Str. Armatei Române nr.1/A
Oradea, Bihor 410087 Romania
+ Harta Google
Sit web:
https://mtariicrisurilor.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *