Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Reșița: expoziția documentară “Memoria vie a Teatrului de Vest”

15 November - 21 November

Muzeul Banatului Montan, Reșița este partener al Teatrului de Vest care organizează în perioada 15-23 noiembrie, festivalul de teatru “New Wave Theater Festival”, ediția I.

Muzeul Banatului Montan, Reșița în colaborare cu Teatrul de Vest organizează expoziția documentară “Memoria vie a Teatrului de Vest”al cărei vernisaj va avea loc vineri, 15 noiembrie 2019 la ora 1600, la sediul instituției.

În acest an, Teatrul de Vest sărbătorește șaptezeci de ani de existență ca instituție culturală. Cu această ocazie pe întreaga durată a festivalului va fi deschisă expoziția documentară “Memoria vie a Teatrului de Vest”, unde spectatorii se vor putea întoarce în timp, parcurgând și recompunând prin documente, fotografii, costume și proiecții, istoria Teatrului de Vest.

“New Wave Theater Festival” înseamnă 9 zile de festival, 15 spectacole, 2 scene, 80 de artiști, 3 lansări de carte, 1 concert și o expoziție documentară.

http://www.muzeulbanatuluimontan.ro/index.php/home-o-ro/82-ro/home/evenimente/390-festival-de-teatru-new-wave-theater-festival-editia-i

Detalii

Start:
15 November
End:
21 November
Eveniment Categories:
,

Loc de desfășurare

Muzeul Banatului Montan Reșița
Bd. Republicii nr. 10-12
Reșița, Caraș-Severin 320151 Romania
+ Harta Google
Sit web:
http://www.muzeulbanatuluimontan.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *