Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Sibiu: Conferința Internațională Tehnici și metode inovative pentru ocrotirea patrimoniului cultural (ETICCH)

11 September - 13 September

Două componente de bază în #fenomenulASTRA sunt cercetarea științifică și restaurarea. Vă spunem de pe acum că în perioada 11-13 septembrie 2019, la Muzeul ASTRA va avea loc Conferința Internațională Tehnici și metode inovative pentru ocrotirea patrimoniului cultural (ETICCH),ediția a VI-a. Tema abordată – Obiectul cultural: de la investigaţie la restaurare.

Ne adresăm tuturor celor interesați că până în 10 august 2019, aşteptăm pe adresa andrea.bernath@muzeulastra.com, fişa de înscriere completată şi rezumatul extins, în limba engleză, al lucrării pe care intenţionați să o susţineţi sub forma unui poster. Cerinţele de întocmire a materialului solicitat, necesar pentru editarea unui compendiu electronic (electronic Book of Abstracts cu eISBN) al tuturor contribuţiilor ediţiei prezente, vă sunt puse la dispoziţie în modelul pentru rezumat.

Ambele documente se pot descărca şi de pe site-ul Muzeului Astra, la adresa: http://muzeulastra.ro/conservare-restaura…/…/noutati-cepcor/, unde vom posta periodic detalii actualizate privind Conferinţa ETICCH 2019.

Revenim cu noutati care speram sa vă stârneasca interesul!

Detalii

Start:
11 September
End:
13 September
Eveniment Category:

Loc de desfășurare

Complexul Național Muzeal “ASTRA” – Sibiu
Piaţa Mică nr. 11 - 12
Sibiu, Sibiu 550182 Romania
+ Harta Google
Sit web:
www.muzeulastra.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *