Sfântu Gheorghe: programul „Oră de istorie la muzeu”

Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni anunţă continuarea programului „Oră de istorie la muzeu” lansat în anul 2009, printr-o nouă invitaţie la o oră de istorie, în data de 02 noiembrie 2011 de la ora 1400.

1574_AfisdrA

Titlul prezentării este „Noi vestigii arheologice din mileniul I a. Chr. în Basarabia”.

Invitat special este dr. Tudor Arnăut, de la Universitatea de Stat din Moldova, Chişinău, care va susţine lecţia deschisă în amfiteatrul Colegiului Naţional „Mihai Viteazul” din Sf. Gheorghe, în cadrul Cercului de Arheologie. Autor a numeroase lucrări ştiinţifice în domeniu, dr. Tudor Arnăut este în prezent prorector al Universităţii de Stat din Moldova şi conferenţiar universitar la Catedra de Arheologie şi Istorie Antică.

Cercul de Arheologie din cadrul Colegiului Naţional „Mihai Viteazul” a fost iniţiat în anul 2009, fiind organizat şi coordonat de prof. Constanţa Balog (CNMV) şi dr. arh. Dan Buzea (MNCR).

Vă aşteptăm cu drag!

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să contactaţi Biroul Relaţii Publice şi Marketing al MNCR (muzeograf Deák Andrea, e-mail: deakandrea.mncr@gmail.com şi Cristina Felea, e-mail: feleacristina@gmail.com) sau vizitaţi site-ul muzeului: www.mncr.ro .

Cu deosebit respect,

Deák Andrea

Muzeograf PR

Biroul Relaţii Publice şi Marketing

By |2011-11-02T12:32:49+00:00noiembrie 2nd, 2011|arheologie, Muzee, Sf. Gheorghe|0 Comments

About the Author:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.