Slobozia: Concurs de istorie ialomițeană

Concurs de istorie ialomițeană “Barbu Catargiu”, ediția a II-a

 

Consiliul Județean Ialomița și Muzeul Județean Ialomița în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Ialomița, organizează vineri, 7 decembrie 2012, orele 10:00, la sediul Muzeului Județean Ialomița, b-dul Matei Basarab, nr.30, ediția a II-a a concursului interșcolar pe teme de istorie județeană denumit Concurs de istorie ialomițeană ,,Barbu Catargiu”.

La concurs s-au înscris elevi ai liceelor ialomițene pasionați de trecutul istoric al județului Ialomița. Scopul acestui concurs este acela de a stimula interesul tinerilor pentru trecutul istoric şi dezvoltarea ataşamentului lor față de comunitatea din care fac parte.

Așadar, am invitat pe toți acei tineri care arată pasiune și dragoste pentru istoria județului nostru să participe la acest concurs.  Este un prilej de a afla lucruri noi şi totdată o şansă de a-și consolida cunoştinţele, pentru ca această competiție are menirea să încurajeze munca în echipă, participarea activă la cunoaşterea istoriei, culturii şi valorilor ialomițene.

Fiecare liceu poate participa cu echipaje formate din 3 elevi. Tematica concursului se grupează pe două probe:

1. Repere Arheologice și istorice

2. Satul/Orașul meu

Probele vor consta în: test scris (întrebări cu dezvoltare de răspuns și grilă) și proba orală-prezentare pe suport electronic cu tema satul/orașul meu.

Confirmarea participării la acest concurs s-a făcut prin completarea formularului de înscriere şi transmiterea acestuia organizatorilor, până la data limită de 03.12.2012.

Vă așteptăm!

Muzeul Județean Ialomița

Biroul de Relații cu Publicul

Liliana Burlacu

By |2012-12-05T18:27:26+00:00decembrie 5th, 2012|Muzee, Slobozia|0 Comments

About the Author:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.