Târgu-Mureș: Conferința internațională de comunicări științifice “Preocupări recente în cercetarea, conservarea și valorificarea patrimoniului cultural”

afisA3

 

Secția de Științele Naturii din cadrul Muzeului Județean Mureș organizează, în perioada 27-28 iunie 2013, conform tradiției, Conferința internațională de comunicări științifice “Preocupări recente în cercetarea, conservarea și valorificarea patrimoniului cultural”, ediția a VIII-a.

Manifestarea va avea loc la sediul Secției de Științele Naturii din Târgu-Mureș, de pe strada Horea nr. 24, cu începere din data de 27 iunie 2013, de la orele 10,00.

Sunt invitați specialiști din Ministerul Culturii, profesori universitari și cercetători științifici de la: Academia Română, Universitatea “Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, Universitatea din Pitești, Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu-Mureș, Institutul de Zoologie al Academiei de Științe a Moldovei, precum și muzeografi și cercetători științifici de la mai multe instituții muzeale din țară: Muzeul Olteniei Craiova, Muzeul Regiunii Porților de Fier Drobeta Turnu Severin, Muzeul Județean Argeș, precum și profesori de la Colegiul Național „Unirea” din Târgu-Mureș și Liceul Teoretic „Bolyai Farkas” din Târgu-Mureș. Programul cuprinde susțineri de comunicări în plen, precum și o masă rotundă cu comunicări din următoarele domenii: botanică, zoologie, paleontologie, mineralogie-petrografie și muzeologie.

Comunicările prezentate vor fi publicate ulterior în anuarul Muzeului Județean Mureș, Marisia, Studii și materiale, Științele Naturii, XXXIII.

By |2013-06-26T10:00:50+00:00iunie 26th, 2013|conferinţe, Muzee, Târgu Mureş|0 Comments

About the Author:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.