Tescani, jud. Bacău: Tabăra de cercetare aplicată pentru studenți

Ne face o deosebită plăcere să vă comunicăm că în perioada 4 – 15 august 2013 va avea loc, la Casa Memorială „George Enescu” – Tescani, TABĂRA DE CERCETARE APLICATĂ PENTRU Studenți, ediția I – 2013, organizată de Complexului Muzeal „Iulian Antonescu” Bacãu.

Tema proiectului din acest an „Plantele tinctoriale” cuprinde trei etape: recunoașterea, selectarea, studierea și recoltarea plantelor tinctoriale; vopsiri cu plante tinctoriale și expoziția taberei.

La tabără vor participa studenți, masteranzi și biologi coordonați de Conf. Univ. Dr. Daniela Frumușeanu din cadrul Universității Naționale de Arte București – Facultatea de Arte Decorative și Design.

Pe data de 14 august 2013 vă așteptăm la sediul Complexului Muzeal „Iulian Antonescu” Bacãu, Strada 9 Mai nr. 7, unde va avea loc vernisajul expoziţiei taberei, compusă din lucrări (acuarelă, grafică, fotografii și produse finite) după plante și peisaje din împrejurimile Tescaniului care vor forma o nouă secțiune în cadrul expoziției permanente a Secției de Etnografie din cadrul Complexului Muzeal „Iulian Antonescu” din Bacãu.
Manager,
Prof. Mariana Popa

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns