Tulcea: Expoziția Amintiri din Tulcea la Casa Avramide

Amintiri din Tulcea

Expoziția Amintiri din Tulcea la Casa Avramide

Începând cu 19 iunie, la Art Cafe Casa Avramide din str. Progresului nr. 32 este deschisă expoziția intitulată Amintiri din Tulcea, o expoziție de reproduceri după fotografii și imagini din Tulcea secolelor XIX – XX aparținând unor colecții private precum și colecției Muzeului de Istorie și Arheologie.

În zile călduroase de vară, când atmosfera e fierbinte și soarele orbește până și gândurile, există un loc calm și răcoros care este poarta spre Tulcea de acum o sută de ani. Un oraș aerisit, fără stereotipia blocurilor și gândirii comuniste, un oraș în care aveau loc și micii meseriași dar și marii negustori și unde cei cu aplecare spre învățătură mergeau să studieze, fiecare după puterea și calitățile sale.

Pentru cel care dorește să știe cum arăta orașul bunicilor săi, imaginile de la Casa Avramide sunt un prilej de meditație. Iar pentru cel pe care viața l-a adus vremelnic în Tulcea din prima jumătate a secolului trecut, și mai ales pentru cei care acum sunt la apusul vieții, aceleași imagini sunt prilejul de a retrăi acele timpuri cu înțelepciunea de acum.

Așadar, faceți un popas la Casa Avramide și recuperați trecutul!

Intrarea liberă.

Cătălina Popa – Responsabil Relații Publice

Tel./ fax: 0240 515866; relatiipublice@icemtl.ro

www.icemtl.ro, www.cjtulcea.ro, www.arhetur.ro, www.etnodobrogea.ro , www.noviodunum.ro, www.muzee.org

By |2013-06-21T08:37:11+00:00iunie 21st, 2013|expoziţii, Muzee, Tulcea|0 Comments

About the Author:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.