Tulcea: FABRICA DE POVEȘTI la Casa Avramide

Institutul de Cercetări Eco-Muzeale Tulcea vă invită la

FABRICA DE POVEȘTI la Casa Avramide

La Art Cafe Casa Avramide din str. Progresului nr. 32 se deschide Fabrica de povești, un atelier dedicat copiilor și coordonat de artista Olga Cuculescu, care va avea loc periodic, din două în două săptămâni, începând cu Vineri, 28 iunie 2013. Pentru copiii cu vârsta între 3 şi 6 ani, atelierul se va desfăşura între orele 10.00 – 12.00, iar pentru cei cu vârsta între 7 şi 12 ani între orele 13.30 – 15.30.

Olga Cuculescu este artistă. Originară din Republica Moldova, Olgăi îi place să cânte – este soprană, profesoară de canto, absolventă a secției de interpretare muzicală a Universității Naţionale de Muzică Ciprian Porumbescu din Bucureşti promoția 2006, îi place să picteze flori, peisaje – a terminat Liceul de Arte I. Vieru din Chișinău, profesează desenul de animație, îi plac copiii – a cântat la Opera Comică pentru Copii din București și a creat Atelierul de musical.

Tulcenii o cunosc pe Olga Cuculescu datorită Atelierului de Musical, unde, într-o atmosferă caldă, prietenoasă și plină de entuziasm, pune în valoare talentele actoricești și muzicale ale copiilor, stimulându-i să recreeze fragmente și personaje din filmele de musical preferate de aceștia. Fabrica de povești merge mai departe, copiii fiind invitați să creeze propriile povești și să le transpună în realitate în moduri mai neconvenţionale (vezi foto).

Așadar, printre excursiile programate pentru această vacanță pentru copiii dumneavoastră, includeți-o și pe cea mai fascinată, aceea în propria lor imaginație!

REZERVAREA ESTE OBLIGATORIE: arta@icemtl.ro sau la 0240 513249 (Muzeul de Artă).

Cătălina Popa – Responsabil Relații Publice

Tel./ fax: 0240 515866; relatiipublice@icemtl.ro

www.icemtl.ro, www.cjtulcea.ro , www.arhetur.ro, www.etnodobrogea.ro , www.noviodunum.ro, www.muzee.org

By |2013-06-25T15:52:41+00:00iunie 25th, 2013|Muzee, program educaţional, Tulcea|0 Comments

About the Author:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.