Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

București: Muzeul Național al Țăranului Român și Asociația pentru cultură și arte Arbor vă invită la expoziția Culorile „dezghețului”.

18 aprilie

Muzeul Național al Țăranului Român și Asociația pentru cultură și arte Arbor vă invită la expoziția Culorile „dezghețului”. Satul basarabean în pictura anilor 1960, care prezintă creațiile a 14 maeștri din stânga Prutului, nume sonore care s-au remarcat prin contribuția la înnoirea limbajului plastic al momentului.
Expoziția face parte din proiectul cultural „Grecu Rusu Ciobanu și alții. Redefinirea esteticii în Basarabia anilor 1960”, organizat de Asociația Arbor, în parteneriat cu Muzeul Național al Țăranului Român, Ambasada Republicii Moldova în România, Uniunea Artiștilor Plastici din Republica Moldova, Muzeul Național de Istorie a Moldovei, Biblioteca Națională a Republicii Moldova și ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București.
Vernisajul va avea loc joi, 18 aprilie 2024, la orele 16.00, la Muzeul Național al Țăranului Român, în sala Noua Galerie, cu intrare din strada Monetăriei nr. 3.

Detalii

Dată:
18 aprilie
Categorie Eveniment:
Site web:
https://www.facebook.com/photo?fbid=822415796584137&set=a.549913573834362

Organizatori

Muzeul Național al Țăranului Român – București
Muzeul Național de Istorie a Moldovei – Chișinău
ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București
Biblioteca Națională a Republicii Moldova

Loc de desfășurare

Muzeul Național al Țăranului Român – București
Şoseaua Kiseleff 3
București, București 011341 Romania
+ Hartă Google