Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Muzeul Național al Literaturii Române organizează în perioada 11 aprilie – 9 mai 2024, expoziția de design contemporan „Cu capul în nori”, a creatoarei Cristina Șerbu, fondatoare a brandului Christine on the Clouds.

11 aprilie - 9 mai

Muzeul Național al Literaturii Române organizează, în cadrul colecției permanente din strada Nicolae Crețulescu nr.8, în perioada 11 aprilie – 9 mai 2024, expoziția de design contemporan „Cu capul în nori”, a creatoarei Cristina Șerbu, fondatoare a brandului Christine on the Clouds.

„Universul Christine on the Clouds s-a născut în primăvara anului 2013, într-o casă din București. Totul a pornit de la nevoia de siguranță care ne face să alegem o simplă cămașă albă, nevoia de siguranță care ne face atât de nesiguri încât incertitudinea ne aruncă în vis, iar din vis și zbateri interioare se nasc ideile.

De multe ori viteza lumii în care trăim ne determină să percepem hainele noastre ca pe niște armuri. Christine on the Clouds propune feminitatea, ca singura formă de apărare, și lejeritatea ca unică formă de protest. De aici nevoia de a folosi țesături fine și moi la atingere, dorința de a crea haine de foarte bună calitate, în acord cu mediul înconjurător, cu respect pentru munca echitabilă, dar și pentru energia produsului oferit, un aspect la fel important precum estetica și funcționalitatea sa.

Eleganța a devenit un mod de a fi, prin croieli care pun feminitatea în valoare și oferă versatilitatea și confortul necesar unei vieți active. Fiecare colecție este infuzată cu frumusețe, cu detalii care susțin valorile care ne definesc, pentru ca hainele alese să fie iubite și să ne însoțească cât mai mult timp, în călătoria noastră cotidiană. Creațiile Christine on the Clouds sunt croite pentru ca o femeie să nu-și pierdă timpul cu capul în dulap, ci să și-l salveze pentru a putea fi și cu capul în nori.”

Designerul Christine on the Clouds este Cristina Șerbu, o femeie cu capul în nori și inima în dulap, actriță ca formare, cu studii la UNArte București și Istituto Marangoni Londra și cu un stil aparte.

Expoziția se va deschide în data de 11 aprilie 2024, la ora 18.30, și poate fi vizitată de marți până duminică, în intervalul orar 10.00 – 18.00.

Vă așteptăm cu drag!

https://www.christineontheclouds.com/

https://www.facebook.com/ChristineOnTheClouds/

Detalii

Începe:
11 aprilie
Se termină:
9 mai
Categorie Eveniment:
Site web:
https://mnlr.ro/cu-capul-in-nori/

Organizator

Muzeul Național al Literaturii Române – București
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Muzeul Național al Literaturii Române, (MNLR) – str. Nicolae Crețulescu 8
Nicolae Crețulescu 8
București, București Romania
+ Hartă Google