Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Muzeul Municipiului București vă invită să participați miercuri, 25 august, ora 18.30, la spectacolul „Buchet de august” pe care soprana de origine albaneză Arlinda MORAVA îl oferă publicului

26 august, 2021

Muzeul Municipiului București vă invită să participați miercuri, 25 august, ora 18.30, la spectacolul „Buchet de august” pe care soprana de origine albaneză Arlinda MORAVA îl oferă publicului alături de invitatele sale Gladiola Liudmila LAMATIC – soprană, Mihaela STANCIU – soprană, Adriana ALEXANDRU – mezzosoprană și Theodora STANCIU – actriță.
Spectacolul se va desfășura în sala Pinacotecii București la Palatul Suțu (Bd Ion C. Brătianu nr 2). Cele cinci îndrăgite artiste vor interpreta arii din operete și opere cunoscute și îndrăgite din repertoriul internațional.
Preț bilet – 20 lei.
Rezervarea la eveniment este obligatorie și se face printr-un email la adresa relatii.publice@muzeulbucurestiului.ro, de luni până vineri, în intervalul orar 8.00-16.00, până pe data de 24 august 2021, ora 16.00, precizând numele dvs. și un număr de telefon la care puteți fi contactat/ă. Numărul de locuri este limitat.

Detalii

Dată:
26 august, 2021
Categorie Eveniment:

Organizator

Muzeul Municipiului București
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Palatul Suțu – Muzeul Municipiului București
Bulevardul Ion C. Brătianu 2, București 030167
București, București 030167 Romania
+ Hartă Google