Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

O nouă microexpoziție intitulată Ilustrație, ce prezintă lucrările a trei eleve de la Colegiul de Arte vă așteaptă în luna iunie la Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare».

4 iunie - 18 iunie

O nouă microexpoziție intitulată Ilustrație, ce prezintă lucrările a trei eleve de la Colegiul de Arte vă așteaptă în luna iunie la Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare». Această expoziție este parte a proiectului «Patrimoniul Viitorului», un proiect de colaborare artistică între Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare», Colegiul de Arte Baia Mare și Programul de studii Arte Plastice – Pictură al Centrului Universitar Nord-Baia Mare, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. Acest proiect își propune să evidențieze creațiile tinerilor artiști și să le ofere un spațiu de exprimare în cadrul comunității.

Începând de marți, 4 iunie 2024, vă invităm să admirați Microexpoziția Ilustrație a elevelor Mogoș Laura, Șuluman Ștefania și Coman Doris, eleve în clasa a X-a la Colegiul de Arte Baia Mare, ce își expun lucrările pe simezele de la intrarea în muzeu, sub coordonarea profesoarei Mirela Stan.

Vernisajul va avea loc joi, 6 iunie, de la ora 12, la sediul muzeului, pe strada 1 Mai nr. 8.

Vă așteptăm cu drag!

Details

Start:
4 iunie
End:
18 iunie
Event Category:
Website:
https://muzartbm.ro/2024/7484/

Organizer

Muzeul Județean de Artă „Centrul Artistic Baia Mare”
View Organizer Website

Venue

Muzeul Județean de Artă „Centrul Artistic Baia Mare”
Str. 1 Mai nr. 8
Baia Mare, Maramureș 430331 Romania
+ Google Map
Phone
http://www.muzartbm.ro