Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Iași: expoziția „Călătorie în Provence”, 4 – 20 iulie 2024

4 iulie - 20 iulie

În pragul lui Cuptor, joi, 4 iulie, începând cu orele 17.30, Muzeul Municipal „Regina Maria”, Despărțământul ASTRA „Mihail Kogălniceanu” și Cercul de Artă Plastică „N. N. Tonitza” vă invită în elegantele spații ale Galeriilor „Dumitru I. Grumăzescu” de pe Strada Lăpușneanu la vernisajul ineditei expoziții temporare „Călătorie în Provence”.
Autorul expoziției, adolescentul Mihai-Iustin LUTIC, este născut la Iași în 2008, însă de peste un deceniu trăiește în Hexagon. Înzestrat nativ cu darul de a reda lumea prin creion și culoare, câștigător în 2023 al Marelui Premiu al celei de-a XIV-a ediții a Concursului Internațional de Artă Plastică „N. N. Tonitza” de la Iași, tânărul artist se află în emoționantă postură a organizării primei expoziții personale, în fapt o percepție românească a celebrei Provence.
Prezentarea lucrărilor de pe simeze va aparține artiștilor plastici Lilia Cazacu și Mihai Zaiț, membri ai Filialei Iași a Uniunii Artiștilor Plastici din România.
Vă așteptăm cu drag să ne fiți alături la primul eveniment artistic al unui promițător nume din noul val al artei plastice românești!

Details

Start:
4 iulie
End:
20 iulie
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/photo/?fbid=1017603207035495&set=a.528664565929364

Organizer

Muzeul Municipal Iași
View Organizer Website

Venue

Galeriile „Dumitru I. Grumăzescu” Iași
strada Lăpușneanu nr. 24
Iași, Iași Romania
+ Google Map