Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

București: Invitaţie la muzeu: Timpuri pe hartă

6 octombrie, 2018 @ 18:00 - 20:00 EEST

Sâmbătă, 6 octombrie 2018, de la ora 18:00, Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi vă invită la O NOUĂ ÎNTÂLNIRE A COMUNITĂŢII.

Întâlnirea are loc în cadrul proiectului „TIMPURI PE HARTĂ”, care a oferit participanţilor la programe ocazia de a interacţiona cu lucrări de patrimoniu şi accesul „în spatele uşilor închise”, pentru a descoperi activităţi mai puţin cunoscute publicului.

Cu acest prilej vom regăsi hărţile restaurate în cadrul proiectului și vom afla multe lucruri interesante despre procedurile prin care au trecut, despre hârtie și hărți vechi, chiar de la expertul restaurator.

EVENIMENTUL ESTE GRATUIT și vă rugăm să ne confirmaţi participarea pe e-mail la adresa comunicare@muzeulhartilor.ro sau la numărul de telefon 0740220202.

„Timpuri pe hartă” este un proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Vă așteptăm cu drag!

Details

Date:
6 octombrie, 2018
Time:
18:00 - 20:00 EEST
Event Category:

Organizer

Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi – București
View Organizer Website

Venue

Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi – București
Str. Londra nr. 39
București, București 011762 Romania
+ Google Map
View Venue Website